Dashboard (CRM)

Hoe mooi zou het zijn als u per nieuwbouwproject precies kunt zien hoeveel mensen er geïnteresseerd zijn, inclusief hun contactgegevens en woonwensen? Dat kan met het Dashboard van NieuwbouwNL. Met het Dashboard bent u altijd in controle over uw project. U heeft te allen tijde een actueel overzicht van de stand van zaken. U bent beheerder van alle inschrijvingen op uw project. Wanneer er een vervolg project of een tweede fase wordt opgestart, dan kunt u eenvoudig de mensen uit de eerste fase benaderen voor fase twee.

Profielschets dankzij de Pro-analyse

Met behulp van de Pro-analyse kunt u een profielschets maken van het type geïnteresseerde in nieuwbouw voor een specifieke locatie, bijvoorbeeld:

"Een hoogopgeleid echtpaar, in de vijftig, gebruikt Facebook, woonachtig in een vrijstaand huis (koopwoning) in een ruim opgezette Utrechtse wijk, is geïnteresseerd in een nieuwbouwbungalow met rode dakpannen in Nieuwegein en wil binnen drie jaar verhuizen."

Op deze manier zetten we voor u data om in relevante informatie voor nieuwbouw/renovatieprojecten en marketingplannen. De Pro-analyse van NieuwbouwNL is strategisch gereedschap om de vraagzijde van de woningmarkt te analyseren en te begrijpen. Het is dan ook een onmisbaar onderdeel van het Dashboard. Alle onderzoeksgegevens zijn direct in te zien via het Dashboard, waarna u individuele geïnteresseerden of een specifieke selectie kunt benaderen.

Communicatie op maat

Het Dashboard maakt gerichte communicatie met de doelgroep heel eenvoudig. Vanuit het systeem verstuurt u persoonlijke e-mails naar geïnteresseerden of naar een door u geselecteerde groep. Ook kunt u tags meegeven aan geïnteresseerden, zoals ‘rijwoning’ of ‘vrijstaand’. Vervolgens kunt u per interessegebied deze mensen mailen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om persoonlijk te communiceren.

Overzicht per bouwnummer

U houdt in het Dashboard precies bij welke bouwnummers al verkocht of verhuurd zijn en welke nog niet. Ook als er opties op koop of huur zijn of een verkoop/verhuur onder voorbehoud, ziet u precies welke persoon er bij deze woning of kavel hoort. In het Dashboard heeft u altijd een actueel overzicht van de status van één of meerdere projecten. Uw projectpartners, zoals de makelaar, notaris of financieel adviseur, kunnen met hun eigen account ook inloggen. Zo kan bijvoorbeeld de makelaar snel en gemakkelijk opties verstrekken.