Strategisch partner

De tijd van vastgoedontwikkeling zonder inspraak van bewoners ligt achter ons. Kopers en huurders hebben volop keuze tegenwoordig. Zij willen dat er geluisterd wordt naar hun woonwensen en dat u daarop inspeelt tijdens de bouw en marketing. Zo zorgt u ervoor dat uw project goed in de markt ligt. NieuwbouwNL is de partner die u helpt om deze specifieke woonwensen en consumenten in beeld te brengen.

Strategisch partner in vastgoed

Als expert in de vastgoedmarkt verzorgen wij ICT-oplossingen voor:

  • de optimalisatie van klantcontact,
  • het achterhalen van de courantheid van een bouwlocatie,
  • het leren kennen en analyseren van woonwensen en,
  • de presentatie van een nieuwbouwproject.
Dit maakt NieuwbouwNL tot uw strategisch partner in de vastgoedwereld. NieuwbouwNL werkt voor diverse opdrachtgevers aan zowel koop- als huurprojecten.

Wat NieuwbouwNL voor u kan betekenen

U kunt bij ons terecht voor totaaloplossingen op het gebied van internet. Daarnaast denken wij actief met u mee om te komen tot de juiste online presentatie. Onze producten en diensten:

  • CRM-systeem speciaal ontwikkeld voor nieuwbouwprojecten,
  • Projectwebsites inclusief interactieve kavelkaart en woonwensenenonderzoek,
  • Social Media,
  • Mailing aan potentieel geïnteresseerden.

Regiomailing voor uw woonwensenonderzoek

Wanneer u bijvoorbeeld deelneemt aan een Tender kunnen wij u helpen bij uw onderzoek. Door het opzetten van een landingspagina met een goed opgesteld woonwensenonderzoek krijgt u een onderbouwd onderzoeksrapport. Middels een mailing naar potentieel geïnteresseerden kunnen we inschrijvingen vergaren. In deze mailing vragen we de mensen om zich in te schrijven en mee te denken met de verdere ontwikkeling van het plan. De resultaten zijn inzichtelijk in het Dashboard.

Nieuwbouwplatform

NieuwbouwNL is naast strategisch partner ook het grootste onafhankelijke nieuwbouwplatform van Nederland. Van Maastricht tot Groningen, van Enschede tot Leiden; ons platform maakt nieuwbouwaanbod – actueel, toekomstig, koop en huur - inzichtelijk. Het plaatsen, ontvangen van inschrijvingen en onderhouden van een nieuwbouwproject op het platform is gratis. Zo maken wij nieuwbouw toegankelijk voor de consument, úw potentiële klant.