Projectwebsite

De projectwebsite is een onmisbare spil bij de presentatie van een nieuwbouwproject of herontwikkeling. Wilt u een totaaloplossing voor klantcontact en het genereren en beheren van inschrijvingen voor uw nieuwbouwproject? Wilt u optimaal data verzamelen voor uw woonwensonderzoek? De projectwebsites van NieuwbouwNL helpen u om klantcontact en informatieoverdracht te optimaliseren en de presentatie van uw nieuwbouwproject tot een succes te maken. Zo beschikken alle projectwebsites over een eigen account voor geïnteresseerden, een interactieve kavelkaart en een projectspecifiek woonwensonderzoek.

Optimaal klantcontact en simpel onderhoud

Bij onze projectwebsites zitten een Customer Relationship Managementsysteem (CRM) en een Content Management Systeem (CMS), samen het NieuwbouwNL-Managementsysteem. Hiermee kunt u de website gemakkelijk bijhouden. De projectwebsite en het NieuwbouwNL-Managementsysteem zijn optimaal op elkaar afgestemd. Zo kunt u geïnteresseerden via de projectwebsite optimaal informeren.

Interactieve kavelkaart

Aan alle website wordt een interactieve kavelkaart toegevoegd. Op deze kaart is het voor de consument inzichtelijk welke bouwnummers, te koop, onder optie en verkocht zijn. Deze kaart communiceert direct met het Dashboard. Wanneer de status van een bouwnummer wordt aangepast, dan veranderd dit ook direct op de interactieve kavelkaart.

Woonwensonderzoek

Wanneer een consument zich inschrijft als geïnteresseerde, kunt u project specifieke vragen stellen. De geïnteresseerde kan deze vragen eenvoudig online beantwoorden en opslaan. Alle woonwensen van de geïnteresseerden worden vertaald naar de pro-analyse van het Dashboard. Hier heeft u de mogelijkheid om uw project af te stemmen op de wensen van de geïnteresseerden.

Volledig responsive design

NieuwbouwNL bouwt websites standaard volgens 'responsive design'. Zo worden de websites optimaal toegankelijk voor alle apparaten; tablets, smartphones en laptops. Dit onderscheidt de websites van NieuwbouwNL: het zijn slimme websites.

Websites op maat

U levert het design, wij bouwen. NieuwbouwNL bouwt websites op maat: u kunt een design van uw reclamebureau aanleveren zodat de website in lijn is met een al bestaande campagne. Het omgekeerde is natuurlijk ook mogelijk: u kunt een NieuwbouwNL-template laten aanpassen naar een campagne.