Social Media

Wilt u uw nieuwbouwproject onder de aandacht brengen van miljoenen Nederlanders die de hele dag online zijn? Wilt u gemakkelijk en direct contact met uw huidige en potentiële klanten? NieuwbouwNL zet sociale mediacampagnes op zodat uw project aan talloze Nederlanders wordt gepresenteerd. U kunt zo in gesprek gaan met uw potentiële klant: hij is online en hij wil contact.

Vergroot het bereik van uw projectwebsite

Door actief te zijn op Social Media maakt u de stap naar uw projectwebsite kleiner. Men is al online om te surfen en met goede berichten is dit surfgedrag te beïnvloeden. Bovendien kunnen we een Facebookpagina verrijken met elementen van een NieuwbouwNL-projectwebsite om de mensen die al online zijn naar de projectwebsite te brengen. Zo kunt u ook via Sociale Media geïnteresseerden vergaren.

Facebook-advertising, apps en strategie

NieuwbouwNL kan Facebook-advertentiecampagnes opzetten voor uw nieuwbouwproject. Dankzij ons kenniscentrum, de Pro-analyse, gebruiken we informatie over de plaatselijke nieuwbouwwoningmarkt om de advertentie doelgroepgericht in te zetten. Daarnaast bouwen we apps voor Facebookpagina’s zodat de online consument eenvoudig zijn interesse kan tonen via Facebook. Wanneer een geïnteresseerde zich inschrijft via de Facebookpagina komen de klantgegevens automatisch in het Dashboard terecht. In het Dashboard kunt u vervolgens zien welke consument zich voor welk bouwnummer heeft ingeschreven.